MIPA er en selvstændig og privatejet møbelbutik, drevet og udviklet af Jan Jespersen.
Jan har arbejdet med sin passion for møbler og interiør, siden han startede i lære som møbelassistent i 1976, og har gennem tiden udviklet en unik og bred forståelse indenfor sit fag, som tydeligt afspejles i sin nærværende vejledning til kunder.

Den store passion er igennem tiden blevet til flere succesfulde møbelforretninger spredt rundt i det nordsjællandske område, med en start i Frederikssund og siden da i Hillerød.
Nu glæder vi os til at kunne sætte en ny nål på Danmarkskortet, med en butik i Næstved med åbning medio April 2021!

MIPA – Næstved, vil blive din lokale møbelbutik der kan tilbyde dig den venligste service- og faglige rådgivning indenfor møbler og interiør.
Vi tilbyder inspirerende udstillinger med møbler og boligtilbehør, fra det klassiske nordiske, det lyse romantiske og til det rustikke med kant.
Et uendeligt udvalg af møbler til hele dit hjem - fra soveværelset til spisestuen. Og ønsker du en sofa, vil det blive med mulighed for at designe din helt egen, da vi har flere modulsystemer, der kan tilpasses efter materiale af beklædning, ben, størrelse og fasthed – lige som du vil have den.

Så kom og lav en god handel - vi prismatcher altid, og går langt for vores kunder mod ønsket om at opnå deres boligdrømme!

Vi ser frem til at betjene DIG.
/MIPA