STUENKLASSISK


Dansk klassisk design er kendetegnet ved den helt særlige unikke kvalitet kombineret med en smuk, enkel fremtoning og funktionalitet i fokus. Det er rene linjer, naturlige kvalitetsmaterialer som eksempelvis danske træsorter forarbejdet med gedigent snedkerhåndværk. Resultatet er et tidsløst og enkelt udtryk ofte kendetegnet af en lethed og netop disse karaktertræk betyder, at det klassiske design har bestået i generationer og til stadighed fremstår moderne og aktuelt.


MODERNE


For dem, der har mod på og tør at prøve noget nyt, vil de anderledes rene linjer, forfinede detaljer og skæve vinkler indenfor dansk design inspirere i MIPA´s moderne afdeling. Det moderne er kendetegnet ved det overraskende og innovative. Her går gedigent håndværk og veludvalgte kvalitetsmaterialer hånd i hånd med kreativitet, nytænkning og eksperimenteren indenfor farver, former og materialer.

 


RUSTIK OG ROMANTISK


Det rustikke og romantiske design sætter hyggen i fokus med møbler og interiør tilført et nostalgisk strejf. Der er ikke er gået på kompromis med kvalitet og materialevalg, ligesom funktionaliteten er i fokus, når særprægede detaljer og patina fylder hjemmet med en særegen form for historiefortælling. Detaljerne og finesserne fuldender den rustikke og romantiske indretning ved at tilføje sjæl og charme.

 

Telefon:

E-mail:

Åbningstider:
Mandag - fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 10:00 - 15:00

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes