fbpx
+45 49 21 21 49 mipa@mail.dk

Topline – Sofaer og Lænestole

Topline er garant for kvalitet og design af høj kvalitet. Om det gælder den klassiske, simple sofaløsning eller et mere vovet og omfattende sofasystem er det dansk design, når det er bedst.

top-line.dk

Haslev Møbelsnedkeri – Furniture with dedication

 Haslev Møbelsnedkeri er ensbetydende med godt håndværk. Det traditionelle snedkeri tilføres moderne teknikker med udgangspunkt i træets struktur, hvilket giver et unikt resultat.

haslev.com

By Karma – Bed Collection

By Karma sengene er skabt i samarbejde med eksperter. Hverken fjedre, bolstre eller polstring er tilfældig, og Karmas løsninger er tilpasset den enkelte for en optimal søvn.

bykarma.dk

PBJ – Wood & Vision

PBJ er kendt for et markant formsprog og en nytænkende funktionalitet. Vekslende materialer i kombination med designerens kreativitet resulterer i et anderledes dansk design, hvor detaljen og finessen er indtænkt i funktionaliteten.

pbjfurniture.dk

BD – Handmade through passion

 Bd fremstiller polstrede møbler og lænestole designet af præstigefyldte skandinaviske designere. Det er håndlavet og innovativt med fokus på base og ramme for ikke at nævne høj kvalitet, så holdbarheden er i top.

bdmobel.com

CASØ Furniture

 Casø furniture leverer en bred vifte af møbler til de kvalitetsbevidste hjem. Der er lagt vægt på fremtidens trends, ligesom det moderne design sammenholdt med de klassiske linjer er centralt. Værdierne er kvalitet og design til fornuftige priser, der giver basis for langvarige relationer.

Casoefurniture.dk

SOFA-TEAM

Hos SOFA-TEAM er hvert møbel unikt og et resultat af innovative teknologier og professionelt håndværk, som eksempel åndbart kunstlæder. Håndværket og designet er i hovedsædet, og forbrugernes tilfredshed er målet.

sofa-team.de

Canett Furniture

Canetts varemærke er møbler og interiørprodukter, der fremstår indbydende og smukke. De er lette at vedligeholde og i en kvalitet, man ikke kan komme uden om. Canett arbejder ud fra målet om at imødekomme kundens behov.

Canettfurniture.com